Izvor:
08.08.2018 u 12:34
0

BUDITE UVEK DOBRO OBUČENE: Ovih 5 trendova vladaju gradom!

Kada se uporede stajlinzi koje šetaju popularne trendseterke i ostalim evropskim metropolama (ali i svteskim) može se zaključiti da ih Beograđanke revnosno prate u stopu.

Nesumnjivo najpopularnija društvena mreža današnjice već izvesno vreme smatra se izvorom inspiracije za modne kombinacije. Te, ukoliko želite da budete obavešteni o tome šta se nosi na ulicama ovog leta i upravo ovog trenutka, dovoljno je samo da bacite pogled na profile modnih blogerki, stilistkinja i drugih modnih insajderiki i njihove odevne kombinacije.

U moru modnih trendova koji su popularni ove sezone, izdvojili smo njih pet za koje smatramo da definitivno dominiraju ovog leta, ali smo ih u isto vreme viđali baš svuda na ulicama našeg glavnog grada, kao i na primorju.

Pogledajte o kojim trendovima je reč i proverite da li ih sve već imate u svom garderoberu…

Teksas uz svaki komad odeće

Odevni komadi od teksasa su bezvremeni, ide uz svaki stil i možemo ga ukombinovati za svaku priliku. Ne postoji dama koja ne poseduje neki odevni komad od teksasa, bilo da su farmerke, jakne, suknje.

Pletena torba

Pleteni modni dodaci apsolutni su hit sezone i donose dašak leta u svaki vaš stajling.

Retro haljine

Retro haljine ove sezone su modernije nego ikada ranije. Haljine midi dužine, s dugmićima ili na preklop, obično cvetnog printa, koje odišu retro stilom ovog leta su popularnije i od belih, a sa sobom uvek donose i dašak pariskog šika.

Komadi iz dva dela

Bilo da je reč o kratkom ženskom odelu ili kombinaciji topića i suknje istog dezena, kompleti su ovog leta popularniji nego ikad.

Šeširi

Stajliš kombinacija za more, plažu, ali i grad, postala je nezamisliva bez šešira, a one sa stilom znaju da će najbolji efekat postići popularnim slamenim modelom u što većoj formi.

Izvor: Stil
Foto: Instagram/sincerelyjules

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter