Izvor:
04.05.2016 u 03:37
0

PRATITE MODNI TREND: Komadi koji će osvežiti svaku odevnu kombinaciju (FOTO)

Svaka pripadnica lepšeg pola teži da u garderoberu ima popularne komade odeće ili obuće.

Stil je vrlo bitan, on predstavlja samu ličnost i već nam je dobro poznato da sa određenim detaljima možemo izgledati savršeno. U susret letu, lagana garderoba se nosi svakodnevno, pa je iskoristite na pravi način. Određeni komadi odeće ili obuće bi trebalo ove sezone da zauzmu mesto u vašem ormanu i policama.

Suknje – bilo da su sa volanima, cvetnog dezena ili jednostavnog kroja, mogu se nositi svakodnevno u skladu sa prilikom.

Rese – jakne, torbe, obuća i ostali komadi ove sezone su u trendu ukoliko imaju detalj kao što su rese.

Obuća na vezivanje – poslednji hit ovog proleća i najverovatnije leta. Bilo da je reč o sandalama sa visokim potpeticama, espadrilama ili ravnim baletankama, poenta je da imaju vezice ili pufnice.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/dealssuper01/wannisajaidee/jess_selfiegirl/WhoWhatWear, Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter