Izvor:
26.09.2018 u 06:17
0

TREND OVE JESENI: Sjajno osveženje za brinete i plavuše! (FOTO)

S obzirom na to da je jesen i zvanično stigla, svetski frizeri su otkrili koje nijanse će obeležiti sezonu pred nama. Jedna od najpopularnijih je svakako šampanjac plava boja, osvežena pastelnim mauve tonovima.

Za razliku od prošlogodišnje popularne šampanjac plave boje, ove godine će glavni trend biti plava osvežena ružičasto-sivim nijansama.

Reč je o blago izbledelim pramenovima, koji baš poput hajlajtera, daju efekat osunčane kose.

Ipak, najvažnija je osnova, te u zavisnosti od nje vaša plava može poprimiti zlatkasti odsjaj, u nekim slučajevima metalik, sivi ili breskvasti.

Kako biste uspeli da postignete ovaj neobičan izgled Tara Nikol kaže da bojite kosu uz pomoć "baby light" tehnike, a reč je o pramenovima koji imitiraju posvetljen izgled dečje kose tokom letnjih meseci.

Ona će se odlično uklopiti na plavoj, ali i smeđoj kosi. A ako je vaša kosa već svetla ili je nedavno izblajhana, vi ste odličan kandidat za ovaj trend.

"Ako četkicom izvlačite bejbi pramenove, ne farbajte sam korak kako pri izrastanju kose ne bi bio vidljiv izrastak", ističe Tara Nikol.

Izvor: B92
Foto: instagram/taranicolestylez, Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter