Izvor:
15.09.2018 u 13:52
0

UVERITE SE SAME: Kada skuvate ovu namirnicu, ne bacajte tu vodu! Ona UBRZAVA RAST KOSE!(VIDEO)

Drevni način podsticanja rasta kose uz namirnicu koju svako ima u svojoj kuhinji široko je rasprostranjen u Japanu, ali poslednjih godina i širom sveta. Reč je o pirinču.

Mnogo je "bjuti (beauty) trikova" za podsticanje rasta kose uz sastojke koji se inače koriste u kuvanju, a neki narodi od davnina upotrebljavaju cimet, kurkumu i druge namirnice.

Japanke, u skladu s drevnom metodom, za podsticanje rasta kose koriste pirinač, što je prema mišljenju mnogih najjednostavniji i najjeftiniji način.

Potrebno je skuvati pirinač na uobičajen način, a za kosu koristimo vodu u kojoj se pirinač kuvao.

Kad operete kosu šamponom, umasirajte vodu od pirinča u teme, a zatim je nanesite i na ostatak kose. Ostavite da stoji desetak minuta, zatim kosu isperite običnom vodom.

Rezultat će vas oduševiti jer će kosa već nakon prvog puta biti sjajnija i mekša, a nakon nekog vremena ćete primetiti i da raste puno brže.

Postupak slobodno ponovite svaki put kada kuvate pirinač ili je samo ostavite da odstoji u vodi, jer ova tehnika ne može da našteti kosi.

Alo.rs
Foto: Arhiva/Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter