Izvor:
04.05.2016 u 18:06
0

ODRI HEPBERN: Recepti za USPEH i za SREĆAN život

Odri Hepbern je neosporna ikona stila. Do današnjeg dana, njeno ime vezuje se za harizmu i lepotu i teško je i poverovati da je glumica svoj izgled uvek opisivala kao običan.

Ovo su njeni neprocenjivi saveti za lepotu koji će vas inspirisati na zdrav i pozitivan stav.

Uživajte u svakom danu

Uvek je imala optimističan pogled na život, nekad se činila naivnom, mladom devojkom. Odri je stvarno znala da uživa u svakom danu. Čak i u poslednjim danima svog života, kada je bila nepokretna, teško bolesna glumica govorila je svom sinu: „Kada mi bude bolje, treba da idemo u Australiju. Tamo je predivno!“

Uvek pravilno držite telo

Njena karijera počela je baletom. Balerine moraju da vežbaju svakog dana, i u sali i van nje. Zbog toga, plesanje je postalo njena druga priroda – uvek je imala dobro držanje.

Koristite što prirodniju šminku

Odri je uvek birala minimalizam, sofisticiranost i klasiku kao kamen-temeljac njenog izgleda.

Pijte puno vode

Prema rečima njenih prijatelja i kolega, Hepbern je uvek preporučivala da piju puno vode kao način da telo ostane u formi. Možda je ovo glavna tajna njenog dobrog izgleda: Dosta vode i mnogo voća i povrća.

Pročistite telo s vremena na vreme

Jednom mesečno, Odri je imala dan za detoksikaciju, kada je jela samo voće i povrće, mlečne proizvode i pila vodu. Takva detoksikacija pomogla je glumici da vrati svoj bioritam posle napornih putovanja u različite delove sveta.

Obavezno idite na svež vazduh

Kada su je pitali šta je njena tajna vitkog izgleda i lepote, Odri je odgovorila: „Šetnja! Dosta šetam, idem na svež vazduh, i omogućavam telu da upija koliko god mu je kiseonika potrebno.“

Krompir neizostavni deo obroka

Hepbern ima irsko poreklo, i za nju, krompir kao namirnica bio je nezamenjiv, i činio je važan deo njene ishrane.

Happytv.rs
Foto: Flickr

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter