Izvor:
16.11.2018 u 12:11
0

SASI VODA: Zdrava detoksikacija organizma!

Mnoge žene imaju problem sa gomilanjem masti na predelu stomaka i butina. Neumorno se izgladnjuju, iscrpljuju napornim treninzima i opet nemaju iščekivane rezultate. Postoji mnogo faktora koje utiču na naš organizam i nije lako ponuditi magičan napitak ili vežbu koja će vas “prepoloviti” i vratiti koju godinu pre. Postoje realni problemi kao i realni ciljevi koje treba da postavljamo i težimo ka njihovom ostvarivanju.

Šta je Sasi Voda?

Njen tvorac je nutricionista Cynthia Sass, autorka knjige “Dijeta za ravan stomak”. Mnogi korisniici bili su zadovoljni ovim napitkom i vest o Sasi vodi se brzo proširila. Efikasna je jer deluje na delove tela u kojima se skuplja najviše masti. Stomak i butine, šta teže skinuti od toga? Ne samo da je ova dijetalna voda sa nula kalorija odlična kao sagorevač, već je i dobra po zdravlje. Konzumenti koji je piju sa simptomima glavobolje, rešili su se te muke uz pomoć ove vode. Takođe, ubrzava varenje, podstiče probavu i kao što smo napomenuli, vrši zdravu detoksikaciju organizma.

Ovaj napitak pravi se jednostavno. Potreban vam je koren đumbira, limun, krastavac, sveža nana.

Priprema:

  • 1,5 do 2 litra prokuvane hladne vode ili filtrirane
  • 1 sitno izrendan koren đumbira
  • 1 krastavac koga treba da ogulite i iseckate
  • limun iseckan na kriške
  • 5 do 7 listova sveže nane ili jedna kašičica sušene ukoliko ne nađete svežu nanu.

Izvor:GradskiMagazin
Foto: Youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter