Izvor:
04.12.2018 u 16:01
0

BRIJANJE NIJE DOVOLJNO: Evo kako da imate savršeno glatke noge!

Iako nam je leto odavno okrenulo leđa, to ne znači da bi sada trebalo maksimalno da se opustimo što se izgleda tiče. Čak naprotiv. Zimu treba da iskoristite za pripremu vašeg tela za novu letnju sezonu. A odakle da počnete, pa recimo od vašig nogu.

Bilo da se brijete, depilirate ili pravite kombinaciju istog, znate da to nije baš dovoljno da vaše noge u potpunosti izgledaju glatko i privlačno.

Postoji jedan trik koji će vam sigurno pomoći da to promenite.

Ukoliko se brijete, prvo obrijte noge, a potom uradite piling od kombinacije malo maslinovog ulja i šećera, pa se obrijte još jednom. Na taj način ćete se rešiti mrtvog sloja kože za koji niste ni znali da je tamo.

Takođe, ukoliko se depilirate, postupak je poprilično sličan. Prvo se izdepilirajte, potom ide piling, a onda jedno brijanje.

Javite nam vaše utiske…

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter