Izvor:
24.02.2019 u 20:47
0

KOSA: ŠIŠKE PONOVO TREND OVE SEZONE! Evo koje ličnosti u Srbiji su promenile stajlnig! (FOTO)

Ukoliko ne znate šta ćete sa kosom, a rado biste osvežili frizuru i zablistali s prvi prolećnim suncem, krenite od šiški. One će u narednom periodu biti u trend.

Mogu da budu upečatljiv detalj na vašem licu, ali su teške za održavanje. Zato se ne preporučuju klasične "debele", već ležerne sa ponekim pramenom koji uokviruje lice i prati oblik obrva. Takođe, ne idu ni uz svaku frizuru i oblik lica, već su idealne za neurednu kosu i rep.

Ukoliko imate tanku ili previše kovrdžavu kosu, šiške neće biti pravo rešenje za vas. I još jedan predlog – ako imate šiške a kosa vam je prljava i neuredna, dovoljno je da je vežete u rep, šiške pokvasite i osušite, pa ćete za samo nekoliko minuta imati frizuru.

Mnoge poznate ličnosti su promenile svoju frizuru pa odsekle šiške. Predstavljamo vam neke naše koleginice i saradnice koje su to uradile:

1. Sanja Marinković – voditeljka "Duboko verujem da svaka promena ,pa i lepota dolaze iznutra"

2. Bojana Ristivojević – voditeljka Hepi televizije.

3. Anja Mit – glumica

Izvor: Novosti/Happytv.rs
Foto: Instagram/printscreen/@sanjamarinkovicofficial
Foto: Instagram/printscreen/@bokalica
Foto: Instagram/printscreen/anjamitofficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter