Izvor:
04.03.2019 u 14:58
0

DA LI JE VAŠA KOŽA DOVOLJNO NEGOVANA I SEKSI?

Lepa i negovana, a ako dodamo i seksi koža je san svake devojke na ovom svetu. Dobra vest je da to nije deostužno, baš naprotiv. Sledite naše beauty korake i savete i javite nam utiske.

Vaš cilj – Želite sjajnu kožu

Da li ste već nabavili svoj glotion? Niste sigurni o čemu se radi? Dozvolite da vam slikovito objasnimo – zamislite kombinaciju hidratante kreme i hajlajtera. Jeste? E pa sad vam je jasno šta bi glotion predstavljao i kako tek savršeno izgleda na koži!

Vaš cilj – Lepši ten

Celulit i nejednak ten niko ne primećuje sem nas samih. Međutim, ukoliko želite da prevarite čak i sopstvene oči naprskajte telo bronzerom za samopotamljivanje sa glossy efektom i – voila, problem je rešen.

Vaš cilj – Epska blistavost

Gliter virus je napao i vas? Rijana je tu da pomogne! Nanesite hajlajter na dekolte, ramena i niz centar nogu – uostalom gde god želite da zasijate poput… pa znate već, dijamanta.

Vaš cilj – Full-body doživljaj

Da, postoji puder i za telo (zbogom akne i proširene vene!) i ne, neće se pomerati s mesta jednom kada ga nanesete. Sprejevi sa pigmentom kreirani su tako da targetuju veće regije poput nogu i leđa. Nakon nanošenja na telo sačekajte dva minuta da koža upije proizvod, a zatim obucite svoju malu crnu haljinicu. Ili, zašto da ne, onaj beli šorts!

Izvor: Cosmopolitan
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter