Izvor:
11.03.2019 u 14:40
0

I OVOG PROLEĆA BUDITE EFEKTNI: Razbijte svoju kombinaciju ovim komadima! (FOTO)

Posle male pauze, neon nijanse ponovo su u trendu i čini se da su it devojke, odlučile da će ovo biti vodeći trend proleća. Neon komadi idealni su za ovaj prelazni period, jer će monotone zimske kombinacije, pretvoriti u atraktivne i zabavne.

Povratak neon boja postao je prava inspiracija, kada su upečatljivi outfiti u pitanju. Neon nijanse rezervisane su za one hrabrije, koji vole da se igraju sa odevnim kombinacijama.

Ako želite da nosite neon, osnovno pravilo je da morate biti umenreni i da je upravo u detaljima onaj pravi efekat.

U kombinaciji sa bež komadima, neon boje izgledaju smirenije, dok će ih crne potpuno probuditi i dodatno pojačati njihov jarki efekat.

Izvor: Lepota i zdravlje
Foto: instagram/neon

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter