Izvor:
20.03.2019 u 18:59
0

REZULTATI ISPITIVANJA: Ovaj oblik tela najviše privlači muškarce!

Ukusi su različiti, ali izgleda da momcima prestaju da budu zanimljive dugonoge mršavice.

Iako se ova odluka menja od muškarca do muškarca, a i ukusi su zaista različiti, ipak smo želeli da znamo koji oblike tela je momcima najprivlačniji i najzanimljiviji. Naime, istraživači su pozvali tri devojke koje su se prošetale pred velikim brojem muških ispitanika, a oni su imali zadatak da odluče koja ih devojka najviše privlači: ona atletske građe, ona klasične manekenske ili devojka s oblinama.

Rezultati su pokazali da je 36 odsto muškaraca privukla devojka s oblinama dok je njih čak 35 odsto svoj glas dalo dami atletske građe, a ostatak, odnosno 29 odsto glasalo za manekenski tip. Iako su devojke s oblinama dobile najveći broj glasova, možemo se složiti s činjenicom da prvo mesto dele sa sportskim tipom djevojke, dok je slava vitkih devojaka malo poljuljana.

U svakom slulaju, najvažnije je da se vi osećate savršenom u svom telu kojem god ono tipu pripadalo.

Izvor: Lepota i Zdravlje
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter