Izvor:
23.03.2019 u 08:16
0

NOVI TRENDOVI U ŠMINKAJU: Spremite vaše usne za poljupce!

Crveni karmin, tople nijanse, sjaj za usne, disko ljubičast i svetlucav karmin obojiće trend u šminkanju ovog proleća i leta. Vesele i klasične boje učiniće da usne budu spremne za poljubac.

Vreme je za „oporavak“ lepote posle dosadne, sive zime. Proleće/leto 2019. je u bojama radosti, razigranosti, ljubljenja, a svaka boja karmina, od crvenog maka do boje šampanjca, dozvoljena je i poželjna.

CRVENI KARMIN

Da li je potrebno objašnjenje? Stara holivudska klasika, seksi, misteriozno. Crveni karmin je večiti trend, baš kao i mala crna haljina

„NUDE“ BOJA

Prirodan izgled usana u svako doba dana i noći je trend koji ne prolazi. Postoje razne nijanse „nude“ karmina i zato je važno da izaberete tačno onu u boji usana da ne biste usne učinile beživotnim. Odličan je izbor i za dan i za noć, slaže se uz svaki odevni predmet i kombinaciju.

LJUBIČASTI KARMIN

Za vesele, hrabre, odvažne dame koje žele da malo eksperimentišu sa izgledom. Ljubičasta boja na usnama je zahvalna jer ostatak šminke drži „pod kontorlom“, odnosno, ne morate preterivati sa naglašavanjem očiju i lica. Takođe, ljubičast karmin je i sam po sebi autfit, tako da je uz njega dovoljna sasvim svedena odevna kombinacija.

SJAJ ZA USNE I SVETLUCAVI KARMIN

Sjaj za usne ove sezone vraća se na velika vrata. Odličan je izbor i za plavuše i za brinete i za crvenokose i ne iziskuje mnogo premišljanja oko uklapanja sa ostalom šminkom i sa garderobom, a usne izgledaju sveže i prosto mame na poljubac.

I baš taj poljubac je glavni trend ove sezone. Negovane, meke, lepo našminkane usne jednostavno će same potražiti svoju „srodnu dušu“, a Kiss Match tu potragu čini uspešnom. Aplikacija Kiss Match je najnoviji trend koji lagano osvaja Srbiju i region, novo mesto za poljupce. Omogućava vam da stupite u kontakt sa osobama iz okruženja koje čekaju baš na vaš poljubac. U pitanju je dejting aplikacija koja se baš po svemu razlikuje od aplikacija za „muvanje“: Kiss Match vraća romantiku poljubaca i veru u nežnost. Dostupna je na uređajima sa IOS i sa Android operativnim sistemima.

Izvor: Blic Žena
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter