Izvor:
29.03.2019 u 20:18
0

OTKRIVAMO: Ovako možete osvežiti kosu posle treninga!

S obzirom da je s početkom lepih dana, većina promenila svoju rutinu, i svoje lenje dane, zamenila odlaskom u teretanu, pojavili su se novi beauty problemi, sa kojima se moramo suočiti. Iako nema ničeg lepšeg od osećaja nakon treninga, kada smo iz sebe izbacili svu negativnu energiju i razdrmali naše telo, naš izgled se drastično menja pre i posle odlaska u teretanu, a posebno je teško održati našu kosu, koja je do pre sat vremena bila čista i stilizovana, besprekornom.

Omiljena stvar posle napornog treninga je tuš, koji ponekad podrazumeva i pranje kose, ali svakodnevno pranje kose isušuje našu dlaku i dovodi do ispucalih vrhova, a znojenje tokom treninga je neizbežno, što čini da naša kosa izgleda prljavo,a frizura izgubi prvobitan oblik.

Prečesto pranje kose, šamponom i vrućom vodom isušuje prirodna ulja iz dlake, koja sprečavaju pucanje vrhova. Pa ipak, ako vežbate barem 5 dana u nedelji, znate da je nemoguće sačuvati besprekoran izgled kose, bez učestalog pranja.

Ipak, problem je u zabludi da je kosa nakon treninga masna, a nije. Kosa nakon treninga je vlažna, jer smo se preznojili u toku treninga i kada je po dolasku kući osušimo fenom, ona će se opet vratiti u normalu, pa ju je potrebno samo ponovo stilizovati, kako bi sve bilo na svom mestu, baš kao i pre odlaska u teretanu. Dovoljno je samo malo šampona za suvo pranje, kako bi vaša kosa ponovo dobila na volumenu i sjaju.

Lepota i Zdravlje
Foto:Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter