Izvor:
15.04.2019 u 17:16
0

MI SE NE ODRIČEMO OVIH MODNIH TRENDOVA: A muškarcima ih ne podnose!

Ne mogu da ih smisle na ženama!

Postoje fenomeni koje ne možemo da objasnimo, a među njima je i pitanje zašto muškarci baš vole stvari koje mi mrzimo – i obrnuto.

I dok muškarci ne mogu da ih smisle, žene ne mogu da odreknu sledećih trendova:

Naramenice

S povratkom mode 80-ih vratili su se i jastučići za ramena, a dame su se odmah zaljubile u "muževnu" formu malo širih ramena. Muškarci to uglavnom posmatraju drugačije – ne sviđa im se ništa što njihovu dragu povezuje s rečju "muževno".

Široke duboke farmerke

Muškarci ih ne vole jer ne ističu zadnjicu, ali dame ih obožavaju jer sakrivaju stomak. Ne može sve!

Krznene čizmice

Svake zime u nekom trenutku izvadimo iz ormara omiljene krznene čizme. Logično – superpraktične su, udobne i pre svega tople. Kad nas partner vidi u njima, zgrozi se. S jedne strane muškarci su možda u pravu, ali u kombinaciji s uskim farmerkama i "oversajz" puloverom, ove čizmice su melem za oči!

Preveliki džemper

Ništa udobnije od nošenja XXL pulovera, iako se jačem polu nimalo ne dopada.

Baletanke

Obuća koja se nalazi na vrhu liste za odstrel kod muškaraca. Često čujemo da nam u njima stopala izgledaju ravno, široko ili nezgrapno, noge manje privlačno nego u visokoj štikli, ali žene ipak najčešće na prvo mesto stavljaju udobnost.

Izvor: Cosmopolitan
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter