Izvor:
16.04.2019 u 18:16
0

MODERNO, UDOBNO I ODLIČNO ZA SVAKI DAN: Tri odevna komada koja morate imati!

Dobra stvar je da pomažu u prikrivanju eventualnih mana

Iako najbolje izgledamo kada biramo odeću prema svojoj figuri, nekim danima jednostavno želimo da izgledamo što lepše, a što manje vreme da provedemo sređujući se.

To su tipični ženski problemi, ali ovi komadi odeće nam mogu pomoći da sakrijemo određene mane na svom telu, da se u njima osetimo komforno, a stoje dobro svakom telu.

Beli blejzer

Ovaj klasik ne samo da podiže i najobičniju kombinaciju, već i skriva eventualne mane koje nas čine nesigurnima. Možete ga nositi uz (skoro) sve, a najbolje izgleda u klasičnoj kombinaciji s farmericama i nekim zanimljivim cipelama ili patikama.

Haljina-košulja

Gotovo sve izgleda bolje s kaišem oko struka i zbog toga ne možete pogrešiti sa strukiranom haljinom koja lepo pada preko bokova. Takođe, ukoliko ima dugmad na prsima, lako možete podesiti veličinu dekoltea s obzirom na svoje poprsje.

Kratka teksas jakna

Iako oversized (široke) teksas jakne imaju razne prednosti, ponekad probajte za promenu svoju novu proletću haljinicu upariti s kraćom teksas jaknom koja će naglasiti vašu figuru umesto da vas "utopi" u teksasu.

Izvor: Glossy
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter