Izvor:
23.04.2019 u 10:17
0

NOVA MODNA PRAVILA: Samo za žene sa raskošnim oblinama!

Kada su žene, nešto raskošnijeg tela u pitanju, trendovi su se potpuno promenili. Modni svet im šalje poruku da slobodno pokažu svoje raskošne obline i nauče da uživaju u svom telu. Prikrivanje je potpuno demode, a samopouzdanje je jedino što je in svake sezone.

Donosimo vam nova modna pravila, za žene, sa nešto raskošnijim oblinama!

Naglasite prava mesta na telu

Čak iako imate koji kilogram više, to nikako ne znači da ste manje lepe i atraktivne. Zapravo, posoji toliko načina da odećom naglasite upravo svoje kvalitete, a ne nedostatke. Ukoliko imate kruškastu figuru, trudite se da istaknete gornji deo tela, dekolte il svoje lice, nekim upečatljivim nakitom ili drugim aksesoarom. Ako sa druge strane imate oblik tela u obliku jabuke, potrudite se da fokus stavite na vaše, nešto uže kukove. Za ovaj tip figure, poželjno bi bilo da što češće nosite štikle, kako biste izdužile svoju siluetu.

Potražite adekvatan kroj

Da bi vam garderoba stajala, ne morate da pokrijete što više. Potrebno je samo da pronađete kroj koji vam savršeno pristaje i moći ćete da nosite kraću suknju bez problema. Odaberite stvari koje prate liniju vašeg tela. Uvek se odlučite za klasičnu formu sakoa, koji će apsolutno svakoj kombinaciji dati dozu chica, a uz to naglasiće vaša ramena i istaći vam struk.

Ne skrivajte se iza tamnih tonova

Ovo je passe modno pravilo, a sada je vreme da ponesete jarke boje i nešto smelije dezene. Odlučite se za odela pastelnih boja, ili strukirane haljinice zanimljivog dezena i videćete kako čak i šareno može da prikirje sve nedostatke i da istakne najbolje od vašeg tela.

Prekršite pravila

To što je vaše telo bujno ne svrstava vas pod kalup. Imate pravo da ponesete bilo šta u čemu se osećate lepo i sigurno u sebe, jer ste zapravo same sebi najbolji modni kritičari!

Izvor: Lepota i Zdravlje
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter