Izvor:
23.04.2019 u 14:01
0

ŽELITE PUNIJE USNE? Pogledajte kako u par koraka ispuniti ovu želju! (FOTO)

S obzirom na to da make up svet naperduje sve više iz dana u dan, danas je jednostavno istaći svaki deo našeg lica, kao i prekriti sve sitne nedostatke uz pomoć šminke. Naravno, mnoge devojke, kao svoj glavni estetski nedostatak, navešće usne, koje bi mogle biti dosta punije, ali nažalost nisu. Međutim, beauty svet vam i za to nudi rešenje, u svega par trikova.

Pravilnim nanošenjem određenih make up proizvoda, za pune i potpuno transformisane usne, nije vam potreban nikakav estetski zahvat.

Prvi korak u transformaciji vaših usana, svakako je nega. Nanesite piling na usne kako biste kružnim pokretima podstakli cirkulaciju i uklonili mrtve ćelije sa površine usana. Ne zaboravite na hidrataciju usana, pa nakon pilinga nanesite balzam, koji će vaše usne nahraniti i učiniti ih mekšima. Na ovaj način, usne će vam biti bujne i glatke, savršene za nanošenje make up proizvoda.

Pre nanošenja ruža, na usne nanesite malu količinu korektora i utapkajte ga prstima, kako biste dobili za nijansu veću površinu za nanošenje ruža i kako biste poboljšale njegovo trajanje.

Na vrh gornje usne, nanesite malo highlightera, kako biste dali konture usnama, a zatim usne iscrtajte olovkom, koja je za nijansu tamnija od ruža, za koji ste se odlučili. Tako iscrtane usne popunite ružem. Ako želite potpun bujni look, namažite usne i sjajem punim šljokica, koji će učiniti da usne izgledaju još punije nego što zapravo jesu.

Ukoliko usavršite ovu make up tehniku, više se nećete žaliti na svoje usne, jer će one u svakoj prilici izgledati perfektno.

Izvor:lepotaizdravlje.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter