Izvor:
27.04.2019 u 19:15
0

JEDNOSTAVAN TRIK: U nekoliko koraka do punih usta!

S obzirom na to da make up svet naperduje sve više iz dana u dan, danas je jednostavno istaći svaki deo našeg lica, kao i prekriti sve sitne nedostatke uz pomoć šminke. Naravno, mnoge devojke, kao svoj glavni estetski nedostatak, navešće usne, koje bi mogle biti dosta punije, ali nažalost nisu. Međutim, beauty svet vam i za to nudi rešenje, u svega par trikova.

Pravilnim nanošenjem određenih make up proizvoda, za pune i potpuno transformisane usne, nije vam potreban nikakav estetski zahvat.

Prvi korak u transformaciji vaših usana, svakako je nega. Nanesite piling na usne kako biste kružnim pokretima podstakli cirkulaciju i uklonili mrtve ćelije sa površine usana. Ne zaboravite na hidrataciju usana, pa nakon pilinga nanesite balzam, koji će vaše usne nahraniti i učiniti ih mekšima. Na ovaj način, usne će vam biti bujne i glatke, savršene za nanošenje make up proizvoda.

Pre nanošenja ruža, na usne nanesite malu količinu korektora i utapkajte ga prstima, kako biste dobili za nijansu veću površinu za nanošenje ruža i kako biste poboljšale njegovo trajanje.

Na vrh gornje usne, nanesite malo highlightera, kako biste dali konture usnama, a zatim usne iscrtajte olovkom, koja je za nijansu tamnija od ruža, za koji ste se odlučili. Tako iscrtane usne popunite ružem. Ako želite potpun bujni look, namažite usne i sjajem punim šljokica, koji će učiniti da usne izgledaju još punije nego što zapravo jesu.

Izvor: L&Z
Foto: Youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter