Izvor:
29.04.2019 u 06:27
0

OVO SIGURNO NISTE ZNALI: Ovo će biti omiljeni komad odeće ovog leta!

Proleće i leto nagoveštavaju lepršave, romantične i upečatljive modne komade, koji na poseban način ističu žensku prirodu. Košulje su jedan od omiljenih odevnih komada, svake od nas, jer su neverovatno praktične i uklapaju se u outfite, pogodne za svaku priliku. Ovog proleća, posebnu pažnju posvetićemo košuljama, otvorenih ramena, koje potpuno ističu žestvenost.

Bilo da je reč o haljinama, tunikama, klasičnoj beloj, teksas, ili pak o košuljama neobičnih rukava, one su definitivno jedan od omiljenih komada u našem garderoberu.

Ove sezone posebno su popularne ženstvene i senzualne košulje, otvorenih ramena, koje su istovremeno i dovoljno casual, pa se mogu uklopiti u look, za ma koju priliku.

Širok asortiman ovih košulja nudi raznovrsne materijale i dezene, pa je sigurno, da će svaka od nas naći barem jedan komad po svom ukusu.

Izvor: lepotaizdravlje.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter