Izvor:
13.05.2019 u 10:38
0

OVO ĆE SE SVIDETI SVIM DEVOJKAMA: Ukovrdžajte kosu kod KUĆE, sami i bez muke! (FOTO)

Devojke sa kovrdžavom kosom žale što nemaju ravnu i obrnuto – one sa ravnom bi silno želele lokne! Međutim, nije svaka kosa pogodna za lako pravljenje lokni koje će dugo stajati i koje se neće „rasturiti“, a odlasci kod frizera nisu uvek jeftini.

Sigurno ste bezbroj puta probale da je ukovrdžate viklerima, ali ste brzo odustale kada ste shvatile da je to „čudo“ na glavi potrebno toliko dugo držati, da sa tim ne možete normalno da legnete, da spavate, da izađete iz kuće.

Uvijanje krpicama je takođe nezgodno. One jesu malo „udobnije“ od viklera, ali lokne napravljenje njima ne izgledaju uvek baš najsrećnije. Posle „tretmana“ njima kosa često izgleda raščupano, nedefinisano i morate opet da je perete kako bi se vratila u normalu.

Izvor:Glossy.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter