Izvor:
08.06.2019 u 19:45
0

UVAŽITE OVE PREDLOGE: 5 beauty trikova, koji će vam olakšati ovo leto!

Leto je doslovno pred vratima, a topli i sunčani dani konačno su nam se vratili i većina nas sprema se da što više vremena provede napolju i da uživa u dugo iščekivanom lepom vremenu!

Međutim, mnogi ne uživaju u letu, upravo zbog prekomerne vrućine, znojenja, šminke, koja se topi i prosijava, kose koja izgleda suvo i mnogih drugih beauty nepovoljnosti, sa kojima se tokom leta suočavamo. Zato smo za vas danas izdvojili nekoliko korisnih beauty trikova, koji će vam ovo leto učiniti mnogo lakšim, a izgledaćete lepo i osećaćete se prijatno u svojoj koži.

Izbegavajte proizvode na bazi ulja

Uljani proizvodi dodatno mogu zamastiti vašu, već masnu kožu i učiniti da vam lice mnogo brže prosija i šminka jednostavno sklizne sa njega, što je poslednje što želite.

Umesto toga birajte bb kremu ili puder laganije teksture sa mat finišem i setujte svoje lice, kako biste osigurali da će vam šminka stajati tokom celog dana.

Kada su kreme i losioni za telo u pitanju, odaberite proizvode na bazi vode, koji su za leto mnogo prijatniji i koža ih brže upija, a za sobom ne ostavljaju masan filter na koži.

Mešajte proizvode

Ako želite da zaštitite svoju kožu od jakog sunčevog zračenja, svakodnevno sipajte malo kreme sa SPF-om u svoje mleko za telo i razmažite po celom telu, kako bi vaša koža pored svakodnevne hidratacije imala i zaštitu.

Dajte koži prirodan bronzani izgled

Leti zaboravite konture, jer je prozračna i lagana šminka, bez jasnih crta sve što vam treba. Zato je idealan izbor za tople dane i prozračan make up look, blago nanet bronzer, koji će istaći vaše jagodice i dati koži prirodnu bronzanu boju, kojoj tokom leta težimo.

Nosite blage talase

S obzirom da naša kosa, tokom leta neće ostati savršeno ispeglana duže od jednog dana, preporuka je da je odmorite od izlaganja visokim temperaturama i napravite jednostavnu letnju frizuru uz pomoć spreja za stilizovanje kose. Dovoljno je da vlažnu kosu samo naprsktate sprejem i izlomite rukama, a kada se vaša kosa osuši imaćete omiljenu letnju dnevnu frizuru beach waves, koje ćete svakodnevno nositi sa uživanjem.

Najbolji sprejevi za potrebe stilizacije ove frizure su oni na bazi morske soli.

Birajte make up prozračne strukture

Kako ne biste izgledale neuredno, nakon samo 2 sata, nakon nanošenja make up-a važno je da birate proizvode prozračne strukture, koji će vašoj koži omogućiti da diše. Puder zamenite bb kremom, neizostavno nanesite highlighter i bronzer, maskaru i balzam za usne i spremne ste! Nema potrebe za full coverage make up, tokom letnjih dana, kada je sav akcenat na prirodnoj i čistoj lepoti.

Sada kada znate ove savete, spremne ste da u prirodi provedete svaki svoj slobodan trenutak. Predugo smo bili zatvoreni u kuću, zato uživajte u svakom sunčanom danu, bez pritiska koje na vas vrši beauty svet. Sve dok imate osmeh na licu, vi ste najlepša verzija sebe, a sve što vam tokom dana smeta, može nestati jednim potezom vlažne maramice.

Izvor: Glossy.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter