Izvor:
08.06.2019 u 20:06
0

BUDITE SPREMNI ZA LETO: Napravite same anticelulit pastu!

Vreme odmora, odlazaka na bazen, i generalno ono vreme, kada nosimo kratke suknjice i skidamo se u bikini sve je bliže. Jedan od najvećih neprijatelja žena tokom toplih dana, svakako je celulit, koji mnogima od nas smeta u trenutcima kada želimo da pokažemo svoje zategnuto i zgodno telo leti.

Vrlo često posežemo za različitim anticelulit kremama, kako hladnim na bazi mentola, tako i onim koje zagrevaju našu kožu i dubinski tope masne naslage. Sada su još popularne i maderoterapije, masaže oklagijama i vakuum. Ali, postoje i nekima draža, prirodna rešenja, koja sami možete napraviti kod kuće i tretirati problematična mesta svakodnevno.

Kako bismo vam pomogli u borbi protiv celulita, donosimo vam recept za savršenu i prirodnu anticelulit pastu, kojom problematična mesta možete tretirati svakodnevno, jer su sva 4 sastojka koja ulaze u njen sastav potpuno prirodna.

Sastojci potrebni za pastu:

  1. Šolja mlevene kafe
  2. Šolja kokosovog ulja, u čvrstom stanju
  3. Kašičica cimeta
  4. Šolja sitnog šećera

U teglu sa potrebnom količinom kokosovog ulja dodajte kafu, cimet i sitan šećer. Promešajte dobro da bi se pasta sjedinila i svako veče utrljajte pastu na problematična mesta. Najbolji efekat postićićete ako pastu umasirate u kožu kružnim pokretima, a možete namazane regije uviti u providnu prijanjajuću foliju, kako bi se telo bolje zagrejalo. Posle nekog vremena istuširajte se i sperite pastu sa kože.

Rezultate ćete videti već posle nedelju dana, a ukoliko ste uporni i odlučite da je nanostie celog leta, dovešćete svoje telo do perfekcije.

Lepota je stvar na koju mnoge od nas polažu mnogo, pa svaka od nas bira najbolji način da se izbori sa sitnim nedostacima, koje nam priroda nameće. Ukoliko ste jedna od onih, koje vole da poznaju sastav krema koje nanose na svoje telo i volite prirodnu kozmetiku, ovo je najbolji način da svoje telo pripremite za leto i upornim nanošenjem, kažete zbogom, napornoj, pomorandžinoj kori!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter