SAVRŠEN RUŽ ZA PRVI DEJT: Neka vaše usne zablistaju!

 

Došao je i taj dan: nakon što ste nekih petnaest puta okrenuli sav orman naglavačke u potrazi za idealnim stajlingom, koji će savršeno oslikati vašu ličnost, a da pritom ne izgledate kao da ste krenuli na karneval ili na sahranu, stavili ste maskaru na trepavice, obuli udoban par obuće koji je ujedno i moderan i izašli ste iz kuće sa samo jednim pitanjem u glavi: kako će proći prvi sastanak? Upravo ste upoznali osobu svojih snova (bar se nadate da to jeste) i čak iako ste ubeđeni da će sve proći u najboljem redu, živci vas izdaju. Da, vrtite u glavi šta bi sve moglo poći po zlu i trudite se da nađete izlaz za svaku neprijatnu situaciju. Ili možda, čak, užasnu.

Moguće je da ste, dok ste se šminkali, imali brojne nedoumice, među kojima je i ona: koju boju ruža da odaberem? Verovali ili ne, boja karmina koju birate za prvi sastanak, govori mnogo o vama. Da li vam je poznata psihologija boja? Svaka boja izaziva u čoveku drugačiju emociju. Ovo pravilo koje svakodnevno primenjujemo prilikom odabira garderobe, takođe se ogleda i u izboru boja prilikom nanošenja šminke.  Nećete ostaviti isti utisak ukoliko stavite roze senku, kao kada stavite plavu. Nije svejedno da li vam je ajlajner crni ili beli. Ravnoteža, nijanse i drugi izbori koji našu rutinu mogu pretvoriti u pravu pravcatu glavobolju i koji, ipak, daju završni pečat našem izgledu. Kada pravite izbore, nemojte nikada odstupati od onoga što jeste. Nemojte bespotrebno reskirati isprobavajući različiti make up nekoliko puta na dan. Isto kao i obuća, ni usne ne trpe pogrešne izbore, a kamoli improvizaciju.

Šta izbor karmina govori o vama? Daćemo vam nekoliko objašnjenja.

 

 

Crvena

Ovo je jedan od najčešćih izbora, kada je reč o karminima i to na globalnom nivou. Otkriva da ste sigurni u sebe i poznato je da ovaj karmin ima seksualnu konotaciju, kao i da asocira na strast i akciju, energičnost.

Tamno crvena ili tamno ljubičasta

Ukoliko birate ruž ovih boja, to znači da ste jaka osoba, sa ozbiljnim karakterom. Analizirate do perfekcije svaki milimetar posledica svojih dela i ne preduzimate nikada ishitrene korake. Vaš životni moto je: Tri puta meri, jedanput seci. Ništa nasumično.

Roze

Roze boja se povezuje sa nevinošću, ali ukoliko izaberete intenzivniju nijansu, poslaćete poruku da ste nešto između naivne i smele žene.  

 

 

Koralna boja

Vrlo ste zabavni i entuzijastični i dopada vam se da sve bude u ravnoteži uključujući i ovaj sastanak, tako da na sastanku nećete dati više od onoga što dobijate.

Bež nijansa ili boja kože

Ozbiljni šta god da je u pitanju, čak i prvi sastanak. Znate da ovaj sastanak nije samo još jedan momenat u vašem životu, već nešto važno što može da znači početak nečeg novog i da ćete maksimalno iskoristiti priliku da upoznate onoga sa kime ste izašli.

 

 

Narandžasta

Definitivno van svih konvencija, ovaj ton ističe smelu osobu, ali takođe vesele naravi.

 

Ženski Magazin
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Kviz: Naslovna strana
11:55  Vesti
12:05  Provodadžija
12:55  Vesti
13:05  Provodadžija
13:55  Vesti
14:05  Serija: Suze moje sestre (R)
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Suze moje sestre
19:00 Čađava mehana
19:55  Bingo
20:30  Čađava mehana
21:00  Ćirilica 
23:20  Novajlije - Live
02:30  Posle ručka