Izvor:
26.06.2019 u 11:30
0

OVO JE POTREBNO VAŠEM LICU: Maska od višanja za lepšu kožu! (FOTO)

To što su kozmetički proizvodi često na bazi višnje, sigurno nije slučajno. Jer, ovo voće je riznica vitamina B, magnezijuma, kalijuma, fosfora, joda, kalcijuma i bakra – koji hrane i neguju kožu. Preporuka je da ih iskoristite kao sredstvo za odličnu masku.

Oprane i očišćene višnje (punu šaku) izmiksajte u blenderu i pomešajte sa kašičicom meda. Masku stavite na očišćeno lice i ostavite da “odradi” desetak minuta, a potom je isperite mlakom vodom i nanesite kremu. Ukoliko vam je koža suva, umešajte i žumance ili kašiku kiselog mleka, jer će ono nahraniti pore. Za masniji ten, dodajte belanca ili kašiku limunovog soka.

Izvor:nadlanu.com
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter