Izvor:
26.06.2019 u 12:49
0

STIGLO JE LETO: Ovo će biti glavni trend! (FOTO)

Leti, kada nam je pored toga da je odeća koju nosimo trenid, podjednako važno i da je udobna i praktična, omiljeni izbor odeće predstavljaju komadi, poput haljinica, koje ćemo samo navući na sebe i uz par modnih dodataka, već imati gotov outfit. Ove sezone, pored lepršavih letnjih haljina, uživaćemo i u prktičnim i trendi kratkim kombinezonima.

Ovaj komad posebno se ističe jer pored toga što je lagan i praktičan, predstavlja kompletan outfit osmišljen za minut, jer sve što je potrebno je da se obučete i upotpunite look omiljenim modnim detaljima.

Ove sezone izbor kratkih kombinezona je raznolik, pa tako možete pronaći jednostavnije modele idealne za dnevne casual varijante, kao i one nešto prefinjenije i lepršavije, koji su idealan izbor za chic večernji outfit.

Jednostavnost ovog odevnog komada ostavlja vam dovoljno prostora da detaljima izrazite svoju kreativnost i svoj omiljeni letnji outfit učinite upečatljivim i jedinstvenim.

Izvor: lepotaizdravlje.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter