Izvor:
27.06.2019 u 10:29
0

DEVOJKE SPREMITE SE: Ovo će biti omiljeni modni komad za tople letnje dane! (FOTO)

Leto ponekad zna da predstavlja pravi izazov kada je odabir odevnih kombinacija u pitanju, jer su pred nama dva zahteva, koja moramo ispuniti. Da outfit bude lagan, a istovremeno trendi. Zato nam ova sezona donosi izvesno modno olakšanje.

Reč je o modnom komadu, koji je savršen za svaku priliku, baggy šortsu, dubokog struka, koji je prvobitno kreiran, kao letnja verzija mega popularnih letnjih, ženskih odela, ali koji se može nositi gotovo u svakoj dnevnoj i vešernjoj prilici.

To što su nogavice malo duže, omogućava nam da u njemu nesmetano obavljamo sve dnevne aktivnosti, a da se istovremeno osećamo komotno i budemo moderne. Kada su dnevne varijante u pitanju, možemo ga kombinovati sa klasičnom belom majicom kratkih rukava i omiljenim belim patikama, ili popularnim espadrilama.

Kada su večernje varijante u pitanju, iskombinujte ovaj komad sa lepršavom košuljicom puf rukava, ili sa blejzerom, sa kojim možete napraviti pravo trendi letnje odelo, u kome uživaju sve it devojke od stila.

Odaberite šortseve veselih letnjih tonova, a kada su u pitanju oni za svaki dan, odlučite se za što laganiji materijal i popularne prugice, koje su jedan od najnosivijih printova ovog leta.

Izvor:lepotaizdravlje.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter