Izvor: cosmopoliten.rs
17.09.2023 u 20:02
0

MASKA ZA LICE: Neka vam koža bude glatka i hidrirana uz ALOJA VERU I PAPAJU

Umesto da kupite masku za lice u prodavnici, možete je napraviti sami kod kuće.

Sve što vam je potrebno je posuda za mešanje i neophodni sastojci. Svi želimo da naša koža bude zdrava što je duže moguće, mladalačka i naravno … sjajna. Prirodni sjaj, koji dodatno naglašava našu lepotu, može se dobiti i korišćenjem pravih sastojaka koje ćete pomešati zajedno.

POZITIVNO UTIČE NA ŽIVOT: Top 6 zdravstvenih benefita od vođenja ljubavi

Sastojci:

1 kašika kakao praha

pulpa papaje

gel aloja vere

Aloja Vera je puna raznih vitamina (A, C, E, B1, B2, B3, B6 i B12), koji uveliko doprinose ne samo hidrataciji kože, već i njenoj glatkoj teksturi i sjaju. U kombinaciji sa papajom, koja pomaže u regeneraciji kože, ona može učiniti čuda i vratiti vašoj koži otpornost. Kakao prah će vam pomoći tako što stimuliše cirkulaciju.

Kombinujte sastojke u posudu, a zatim nanesite masku na lice. Ostavite masku 10-15 minuta, a zatim isperite lice toplom vodom.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter