Izvor:
25.08.2019 u 18:00
0

STIL MELANIJE TRAMP: OVO je postao njen zaštitni znak! (FOTO)

Kada ovaj model vidimo na trendseterkama, pa i na dizajnerkama i poznatim imenima i dalje tu i tamo možemo da sumnjamo, ali kada ga u ovoj kombinaciji obuče prva dama jedne velike države, onda nema greške.

Što je nekada bila bela košulja, to je sasvim neočekivano, vrlo uspešno zamenila bela majica.

Tačnija, u pitanju je klasična ženska bela majica kratkih rukava. Kroj može biti nešto uži i isticati struk, može biti i u pitanju oversized forma, ali važno je da je majica potpuno bela i da je u pitanju kratak rukav.

Svojom bojom daće željenu dozu ozbiljnosti izdanju, dok će svojim krojem ipak smiriti odveć elegantan ton.

Da je Melania u ovoj kombinaciji izabrala belu košulju, stajling bi izgledao odveć elegantno, što prilika poput leta avionom svakako nije.

Iz tog razloga bela majica je odlična za nekovencionalne, ali zvanične prilike. Takođe za putovanja zbog udobnosti.

Baš kao što je i bajkerka, tačnije mala crna kožna jakna, ustoličila nedavno svoje ime među klasicima, isto je i sa ovim modelom majice.

glossy.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter