Izvor:
06.09.2019 u 08:25
0

HIT OVE JESENI: Marame se vraćaju u modu! (FOTO)

Marame su bile vodeći trend, proteklog leta, a podjednako popularan aksesoar biće i tokom jeseni.

Veoma su primenljive jer ih možete kombinovati na različite načine, a poslednjih nekoliko meseci posebnu primenu našle su u svakodnevnim casual outfitima.

Sudeći po trendovima, koje pratimo na društvenim mrežama, jesenas će se nositi na razne načine, a posebno su popularne kao detalj za kosu.

Podjednako dobro, marama može izgledati i kao ukrasni detalj na torbi, uvijena oko zgloba vaše ruke ili obmotane oko vrata.

Za koji god način da se odlučite, one će upotpuniti vaš look i izgledaćete veoma chic! Ukoliko ste volele luxuzne 80-te, ove marame su pravi izbor za vas, u trenucima kada želite retro outfit koji odiše profinjenošću i elegancijom.

Izvor:lepotaizdravlje.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter