Izvor:
06.09.2019 u 13:00
0

HIT OVE JESENI: Donosimo 4 frizure koje ćete obožavati!

Početak jeseni sa sobom nekako uvek donosi back to reality momenat, kada počinjemo da se opraštamo sa egzotičnim letnjim uspomenama i postepeno se pripremamo za sitne, ali primetne promene koje jesen sa sobom donosi. Na spisku tih promena, najčešće se nalazi posao, određene navike, ali neretko, na tom spisku mesto zauzima i fizički izgled, a najjednostavnija, najbrža, ali i najvidljivija promena svakako je promena frizure.

Prelistavajući instagram profile it devojaka, pronašli smo i 4 frizure, koje će biti apsolutni hit ove jeseni.

1. Bujne lokne

Ove jeseni nose se bujne i raskošne lokne, čak i one veoma sitne, karakteristične za 80-te godine. Reč je o popularnim loknama, koje ove sezone nose Beyonce i Zendaya.

2. Šnale za kosu

Barem jednu glomaznu šnalu za kosu, poseduje svaka od nas, ali ih uglavnom nosimo u svoja 4 zida, jer su najjednostavniji način da podignemo kosu, kako nam nebi smetala. Ipak, modeli poput Bele Hadid i Kaie Gerber nose vintage šnale za kosu u svojim upečatljivim street style izdanjima. Iako je reč o trendu koji nismo očekivali, rado ćemo ga usvojiti, s obzirom na njegovu praktičnost i jednostavnost.

3. Hair aksesoari

Ako ste jedna od romantičnih i lepršavih dama, uživaćete da svoj hair look upotpunite zanimljivom svilenom maramom, ili raskošnim rajfom. Sa ovakvim hair aksesoarima nema greške, pa ćete svaki look učiniti posebnim na svoj način.

4. Razbarušene šiške + Bob

Bob ni ove jeseni ne pada u zaborav, a jedino što se s vremena na vreme menja, svakako su varijante popularne frizure, koje nosimo. Ove sezone nosiće se opuštenija verzija boba, sa neobaveznim, razbarušenim šiškama.

Izvor: lepotaizdravlje.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter