Izvor:
10.09.2019 u 13:44
0

ŽENSKA MODA: Kako izabrati savršeno odelo u skladu sa svojim stilom i figurom!

Odela su se u žensku modu vratila na velika vrata, a mi ćemo vam dati nekoliko ključnih saveta kako da odaberete savršeno odelo u skladu sa svojim stilom i figurom.

Ove jeseni posebno su popularna odela vibrantnih boja i oversize, muškog kroja, ali ako vam taj kroj ne odgovara, u moru modela možete pronaći strukirani sako, ili pantalone dubokog struka, koje će besprekorno istaći figuru.

Najbolje je odelo krojeno po meri

Ukoliko vam je teško da pronađete odelo po vašim merama i građi tela, rešenje ćete pronaći kod krojača koji će vam skrojiti novo ili prepraviti odelo koje ste kupili, ali koje vam ne odgovara u potpunosti i stajati vam kao saliveno.

Samopouzdanje je ključno

Mnogo žena priznaje da im se dopada ovaj stil, ali se često plaši da će u njemu izgledati neoriginalno, ali i nedovoljno ženstveno. Ako se i vama sviđa ovaj trend, nosite ga uzdignute glave i sa punim samopouzdanjem jer ćete izgledati originalno, seksepilno i chic, s obzirom da je reč o kroju koji svakoj ženi daje dozu samopouzdanja i snage!

Izvor: Lepota i Zdravlje
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter