Izvor:
10.09.2019 u 20:31
0

OVO SIGURNO NISTE ZNALI: Da li je vredno investirati u luksuzne proizvode? (FOTO)

Ovaj delikates je bez premca u nezi kože sa vidljivim borama i ostalim znacima starenja.

Kavijar sadrži mnogo dragocenih materija – minerala, vitamina (uključujući A, D i E) i masnih kiselina. Ovaj sastojak podstiče prirodnu obnovu ćelija, što značajno poboljšava stanje zrele i umorne kože. Istovremeno, kavijar ima snažna svojstva protiv bora. Lako je prepoznati žene koje redovno koriste serum kavijara. Njihova koža impresionira svojom glatkoćom, a bore su gotovo nevidljive. Takođe su vrlo dobar izvor antioksidanata, zahvaljujući tome što ne samo da efikasno štite kožu od slobodnih radikala, već i jačaju hidro-zaštitni film koji deluje kao zaštitna barijera. Kao rezultat, koža zrači mladalačkim sjajem, ali je takođe zaštićena od štetnih spoljašnjih faktora.

Krema sa kavijarom saveznik je lepe i mladog izgleda kože. Efikasnije možete koristiti vitamine i minerale koji se nalaze u kavijaru i očekujete spektakularnije rezultate. Neka kavijar dominira u vašoj večernjoj nezi kože. Noću se odvijaju važni regenerativni procesi u telu. Možete im dati snagu koristeći kozmetiku bogatu vitaminom A za jednu noć, a jedan od najboljih izvora retinola (vitamina A) je kavijar. Dakle, ako je vašoj koži potrebna energija uveče stavite kremu s kavijarom i očekujete lepe rezultate sledećeg … i svakog narednog jutra.

Krema sa kavijarom idealna je kozmetika za žene sa borama koje su već vidljive. Kavijar je vrlo dobar izvor snažno regenerišućeg vitamina A (retinol), zahvaljujući kojem savršeno revitalizuje kožu vidljivim borama. Kozmetika sa kavijarom je poput injekcije snage za sivu kožu. Vraća joj prirodan sjaj i smanjuju vidljivost bora, brazda i nepravilnosti.

Slobodni radikali su čest uzrok prevremenog starenja kože. Zagađenje okoline, stres ili duvanski dim povećavaju njihovu količinu, što utiče na kožu. Uklanjanje stresa ili smoga iz svakodnevnog života nije lako, ali promena pristupa nezi kože može učiniti čuda. Najefikasnije oružje u borbi protiv slobodnih radikala su antioksidanti, posebno sadržani, između ostalog, u kavijaru, vitamin E. Iz tog razloga, krema sa kavijarom efikasno štiti kožu od prevremenog pojavljivanja simptoma starenja, što je čini pogodnom kozmetikom za žene u tridesetim godinama koje žele da sačuvaju mladoliki izgled kože dugi niz godina. U slučaju bora dokazano je poznata izreka da je mnogo bolje sprečiti nego lečiti. Reputacija kavijara – kao jednog od najjačih sastojaka namenjenog borbi protiv bora – opravdana je. Zato ne čekajte i kupite svoju prvu kremu od kavijara.

Izvor:cosmopolitan.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter