Izvor:
13.09.2019 u 16:42
0

BUDITE POPUT SUPERMODELA: Negujte svoje telo do savršenstva!

Slavna manekenka Kejte Mos i u 45. godini oduzima dah svojom pojavom. Uvek besprekorno izgleda, s negovanom kosom i kožom, prava je osoba za deljenje bjuti saveta pa je upravo to i uradila u intervjuu za Stylist.

– Frizeri Sem MekNajt i Gvido Palo naučili su me kako najbrže da dobijem volumen na temenu. Sve što trebate da uradite je da prstima lagano trljate i štipati koren kose, a možete koristiti i četkicu za zube – otkrila je.

Priznala je kako redovno kožu hidrira uz pomoć različitih maski, ali i da make-up trikove često saznaje od svoje koleginice Naomi Kempbel, pišu mediji. Ipak, često njene savete ne posluša. Najviše pažnje privukao je njen trik za borbu protiv podočnjaka, za koji garantuje da daje ekspresne rezultate.

– Napunite umivaonik hladnom vodom i unutra ubacite led i nekoliko koluta krastavca i u to zaronite lice i držite koliko možete. Ovaj trik instantno smanjuje otečenost i zateže kožu – tvrdi Mos.

Izvor: B92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter