Izvor:
13.09.2019 u 20:11
0

KEJT MOS IZGLEDA UVEK ODLIČNO: Njeni bjuti trikovi!

Ko može da vam dâ bolji savet za lepotu od supermodela?

Slavna manekenka Kejt Mos i u 45. godini oduzima dah pojavom. Uvek besprekorno izgleda, s negovanom kosom i kožom, prava je osoba za deljenje saveta za negu lepote pa je upravo to i uradila u intervjuu za Stylist.

"Frizeri Sem Meknajt i Gvido Palo naučili su me kako najbrže da dobijem volumen na temenu. Sve što treba da uradite jeste da prstima lagano trljate i štipati koren kose, a možete koristiti i četkicu za zube", otkrila je.

Priznala je kako redovno kožu hidrira uz pomoć različitih maski, ali i da trikove za šminkanje često saznaje od svoje koleginice Naomi Kembel, piše Index.hr. Ipak, često njene savete ne posluša. Najviše pažnje privukao je njen trik za borbu protiv podočnjaka, za koji garantuje da daje ekspresne rezultate.

"Napunite umivaonik hladnom vodom i unutra ubacite led i nekoliko koluta krastavca i u to zaronite lice i držite koliko možete. Ovaj trik odmah smanjuje otečenost i zateže kožu", tvrdi Kejt Mos.

stil.kurir.rs
Foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter