Izvor:
15.10.2019 u 19:52
0

ZAISTA POMAŽU: Ovo su RAZLOZI zbog kojih ne smete zaboraviti HRANLJIVE MASKE ZA KOSU! (FOTO)

Nega kose je veoma važna u bilo kom periodu godine.

Kao i svaku beauty junkie, sigurno ste slažete da je uživanje u maskama i nezi zaista važno. Iako je trenutno mnogo veći fokus na maskama za lice, ne smemo da zaboravimo važnost maske za kosu! Ako se tek ponekad setite da je stavite, otkrivamo nekoliko razloga zašto ne treba da preskačete masku za kosu u režimu nege.

Baš kao i maska za lice, i maska za kosu deluje malo dublje nego klasični regenerator kako bi rešio svakodnevne probleme koje običan proizvod za kosu ne može. Maska za kosu sadrži veću koncentraciju nutrijenata, a ujedno može da prodre u korteks dlake i da je reparira duboko iznutra.

Regenerator s druge strane, pruža površinsku negu i namenjen je svakodnevnoj upotrebi.

Maske za kosu su napravljene sa visokim procentom aktivnih sastojaka koji dubinski hidriraju, neguju i ojačavaju dlaku. Šta treba da gledate kada tražite masku? Prvo, da li vam je potrebna hidratacija ili reparacija oštećenja, i u skladu sa tim, odaberite hidratantnu ili proteinsku masku za kosu.

Uvek pročitajte uputstvo koje se nalazi na poleđini maske za kosu. Uopšteno rečeno, dovoljno je da masku za kosu koristite jednom nedeljno kako biste videli rezultate. Dakle, uvek pre nanošenja maske, dobro isfrotirajte kosu, kako biste izvukli višak vode. Potom nanesite masku od polovine dužine pa sve do krajeva jer je to najproblematičniji deo svake kose. Ravnomerno raznesite proizvod češljem sa širokim zupcima.

Izvor: glossy.espreso.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter