Izvor:
16.10.2019 u 19:52
0

OBOŽAVAĆETE OVE TRIKOVE: Uz pomoć HAJLAJTERA možete izgledati SAVRŠENO! (FOTO)

Hajlajting ili strobing su sjajne tehnike da dodate sjaj svojoj koži. Hajlajteri vam pomažu da izgledate svežije, budnije, hidrirano, a osim toga, koja žena ne voli malo šljokica i bling efekta? Čak i ako smatrate sebe make-up stručnjakom, sigurni smo da ove trikove sa hajlajterom niste znali, a garantujemo da ćete zbog njih, još više zavoleti ovaj make-up proizvod.

Hajlajter može da privuče pažnju na vaše najlepše crte lica, bilo da je to vaš nos, usne ili obrzi. Osim toga, ovo je višestruko koristan proizvod, koji se može koristiti na desetine različitih načina. Možete ga nanosite četkicom ili vlažnim make-up sunđerom, ili ga možete umešati sa drugim proizvodima za luminozni izgled. Mogućnosti su neograničene.

Isprobajte ovaj trik: Pre nego što nanesete rumenilo, osvetlite jagodice uz pomoć hajlajtera u kamenu. Potom nanesite rumenilo kao i obično. Videćete da će efekat hajlajtera biti mnogo suptilniji i prirodniji, a koža će vam blistati „iznutra“. Ovo je make-up trik koji možete koristiti i za jutarnju šminku, kada ipak ne želite jak sjaj hajlajtera.

Fingirajte efekat punijih usana uz pomoć hajlajtera! Utapkajte malo hajlajtera prstom preko usana koje ste našminkali karminom ili sjajem. Potrudite se da hajlajter nanesete na centar usana, kako biste dobili efekat punoće i dimenzije, baš kao da imate filere u usnama.

Ovo je omiljeni trik šminkera, kojim se postiže izgled budnosti. Pomešajte malo tečnog korektora sa mrvicom tečnog hajlajtera i nanesite ispod očiju uz pomoć beauty blendera. Isto tako možete pomešate malo pudera u prahu za setovanje sa trunkom hajlajtera u prahu, i naneti na podočnjake! Efekat je momentalno posvetljivanje tamnih krugova oko očiju.

Izvor: glossy.espreso.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter