Izvor:
30.10.2019 u 21:58
0

SAVRŠEN JESENJI ODABIR: OVE boje ćete VOLETI da nosite!

Kada je manikir u pitanju, ove jeseni volećemo neke klasike poput dobre stare boje trule višnje, rezervisane za tople jesenje i klasične večernje outfite, kao i francuskog manikira, koji je savršen izbor za svaku priliku, pa ipak, čini se da ćemo pored tih klasika ove sezone poneti i boje koje znače izlazak iz zone komfora, ali su definitivno savršen jesenji odabir.

Izdvojili smo top 5 nijansi laka za nokte, koje ćemo nositi ove jeseni.

1. Bež

Puderaste nijanse su popularni jesenji izbor sezonama unazad, a uglavnom je akcenat na baby roze nijansi, međutim, ove sezone bež boja odnosi malu prednost. Kada su bež nijanse u pitanju, bitno je da obratite pažnju na boju svog tena, kako bi nokti ipak došli do izražaja. Ukoliko imate topliji ten, odaberite nešto rozikastije tonove, ukoliko ja vaš ten neutralan odaberite žućkaste, a ukoliko je hladna sive tonove. Na taj način postići ćete da vam nokti budu efektni, negovani i primetni.

2. Trula višnja

Boja trule višnje je najnosivija jesenja nijansa kada su nokti u pitanju. Posebno je savršena za prefinjene dame, koje nikada ne odustaju od modnih i beauty klasika.

3. Maslinasto zelena

Reč je o neverovatno elegantnoj i luksuznoj nijansi koja sjajno izgleda na noktima i besprekorno se kombinuje sa zlatnim nakitom.

4. Mlečno bela

Gotovo prozračna, nežna i neutralna, mlečno bela boja daje svež izgled našim noktima, a idealan je i za svečane i svakodnevne prilike. Kako bi na noktima izgledao besprekorno, neophodno je da ga nanesete u 2-3 sloja.

5. Ljubičasta

Topla i ženstvena, ljubičasta je posebno efektna na noktima, a kada je jesen u pitanju, posebno je popularna njena zagasitija verzija.

Izvor: nadlanu.com
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter