Izvor:
01.11.2019 u 17:27
0

OBRATITE PAŽNJU I NA PIDŽAME: Postali su MODNI HIT!

Kada alarm ujutru počne da zvoni mrzimo i njega i posao ili obaveze zbog kojih moramo da ustanemo i izađemo iz toplog kreveta. To što moramo da izađemo iz kreveta ne znači da moramo i da skinemo pidžame ili spavaćicu.

Sve veći broj dama odlučuje da prošeta do posla ili ode u provod u spavaćici ili pidžami, piše Marie Claire.

Isprva smo pomislili da je samo u pitanju par žena koje su bile lenje da se presvuku, ali je izgleda ovaj trend i te kako uzeo maha.

Neki modni kritičario preziru ovaj trend dok ga drugi ohrabruju i kreiraju modele koji su upravo za nošenej van kreveta.

Možete da ih nosite u nekoliko kombinacija. Prva je naravno da budete od glave do pete u pidžami. Drugi način je da svilenu i seksi spavaćicu ukombinujete sa sakoom koji je jedan broj veći i uz visoke štikle izađete u provod.

Treći način je da spavaćicu ili svilenu pidžamu ukombinujete sa džemperom ili nekim drugim debljim odevnim predmetom.

Kao odličan modni detalj može da vam posluži i vaš svileni kućni ogrtač. Ne oklevajte da budete hrabre ako želite da budete primećene.

Izvor: b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter