Izvor:
02.11.2019 u 03:53
0

NEGA KOŽE I BLISTAV TEN: Viktorija Bekam otkriva SVOJU MALU TAJNU (FOTO)

Slavna Viktorija Bekam odlučila je da sa svim damama sveta podeli svoju rutinu za negu kože i prirodan izgled. Ipak, tajna njene nege prilično je šokantna i potpuno se kosi sa onim što obično propagiraju poznate dame!

Naime, Viktorija kaže da blistav ten održava tako što, između ostalog, pije i alkohol!

Trudim se da budem zdrava i očekujem mnogo od same sebe i svog tela. Imam četvoro dece i puno radim, zato se trudim da živim zdravo, jedem svežu ribu, povrće i pijem puno vode. Ne kažem da se pritom ne zabavljam, pijem tekilu i crno vino, time postižem ravnotežu. Uz to je važno i vežbanje, ali zabavljati se uz to – otkrila je Viktorija.

Šminku skidam svake večeri pre spavanja i koristim dobru hidrataciju. Nisam uvek imala dobru kožu, zato joj posvećujem puno pažnje. Ne samo koži već i prehrani, te neke osnovne stvari čine razliku. Osećam se dobro kako starim, ne trudim se da izgledam mlađe, želim da izgledam u skladu sa svojim godinama. Želim da budem najbolja verzija same sebe i paziti to što imam. Ne želim ništa da menjam na sebi – dodala je Bekamova supruga.

Izvor: Glossy.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter