Izvor:
02.12.2019 u 21:11
0

BUDITE KAO FRANCUSKINJE: 10 tajni fancuskiog šarma

Od Francuskinja možemo mnogo toga naučiti o ljubavi, a ne samo o modi i lepoti.

One su po prirodi šarmantne, osvajaju muškarce naizgled bez mnogo truda. Ipak i one se koriste nekim trikovima zavođenja.

Otkrivamo vam u nastavku i pretvorite se i vi u neodoljivu zavodnicu:

1. Osmeh je uvek na licu

Osmeh otvara sva vrata, a Francuskinje su toga svesne pa ga nikad ne skidaju s lica.

2. "Lepo izgledaj, lepo se osećaj"

Ovaj moto je ujedno i tajna besprekornog stila Francuskinja koje paze na izgled u svim prilikama, pa čak i kada idu u kupovinu, jer se najbolje osećaju sređene. A kada se žena lepo oseća, i drugima je privlačnija.

3. Samouverene su

Francuskinje znaju koliko vrede i mahom su nezavisne i ne boje se da kažu svoje mišljenje, a to je muškarcima obično veoma privlačno, čak i kada im se protive.

4. Ne boje se da priđu muškarcima

Kao samouverene i nezavisne žene, većini Francuskinja prilaženje frajerima ne predstavlja nikakav problem, a to je pristup koji se muškarcima baš sviđa.

5. Nezavisne su

Čak i kada su u braku, Francuskinje cene svoju nezavisnost, odnosno lični prostor i vreme.

6. Romantične su

Od stila odevanja, do načina na koji se ponašaju i žive, Francuskinje odišu romantikom, a ona im je i najvažnija u vezi.

7. Znaju granicu između seksepila i vulgarnosti

U stilu Francuskinja seksepil je uvek dobrodošao, ali vulgarnost nikako jer se tako ne oblače i ponašaju dame i nezavisne žene.

8. Ne traže princa na belom konju

Francuskinje ne očekuju od muškarca da se ponaša kao lik iz bajke i skida im zvezde s neba, jer znaju da u stvarnosti takvi frajeri ne postoje, baš kao ni princeze.

9. Strastvene su

Francuskinje u životu vodi strast. One uživaju u dobroj hrani, kvalitetnom vinu, poljupcima i seksu, i to tačno tim redoslijedom.

10. Znaju šta žele

Francuskinje ne traće vreme na ljude koji ih ne zanimaju, pa tako ni na frajere s kojima ne vide nikakvu zajedničku budućnost. Znaju šta žele i ne odustaju dok to ne pronađu.

Izvor: index.rs
Foto: Pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter