Izvor:
10.12.2019 u 21:33
0

POSEBNA NEGA U ZIMSKIM DANIMA: Ovo je potrebno da uradite kako bi vaša koža bila glatka, meka i dubinski nahranjena!

Gotovo smo napamet naučili da je koža naš najveći organ i da joj je upravo zbog toga potrebna posebna nega. Kako smo se intenzivno pripremali za tople letnje dane i menjali svoju skin care rutinu, sada je vreme da se pripremimo i za zimski period i pružimo našoj koži posebnu negu, koja će joj prijati tokom hladnih zimskih dana.

Tokom hladnijih meseci koža je sklona dehidrataciji, pucanja, iritaciji i perutanju, zato je veoma važno da u našu zimsku beauty rutinu uvedemo piling tela, kako bi koža bila glatka, meka i dubinski nahranjena.

Kada formiramo našu beauty rutinu, skloni smo da se fokusiramo samo na kožu lica, ali da bi naša koža bila lepa i negovana, potrebno je podjednaku pažnju posvetiti negi celog tela. Kako tokom hladnijih meseci naša koža stalno menja uslove u kojima se nalazi, od toplih prostorija, do svežeg vazduha, neophodno je temeljno hidrirati, kako kožu lica, tako i celog tela.

Pilinzi za telo su proizvodi koji uklanjaju mrtve ćelije sa površine kože, čine je glatkom, čistom i omogućavaju joj da dubinski upije proizvode za hidrataciju i očuva svoju prirodnu vlažnost tokom celog dana, zato oni moraju biti neizostavan korak naše zimske beauty rutine.

Važno je da tokom tuširanja, barem 2 puta nedeljno odradite temeljan piling kože celog tela. Odaberite neki blaži piling, na biljnoj bazi, koji ne deluje agresivno na vašu kožu, a podjednako je efikasan i učinkovit. Najbolji odabir pilinga za negu i hidrataciju kože tokom zime su oni na bazi meda, morske soli i semenki voća.

Neka ove zime vaša koža bude meka i sjajna iz dana u dan, uz adekvatne beauty navike koje ne smete ignorisati!

Izvor: Lepota i Zdravlje
Foto: Pixabay/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter