Izvor:
12.03.2017 u 03:34
0

DUGAČKI MANTILI: Trend zbog kog smo jedva čekali proleće!

Baba Marta nam donosi nepredvidivo vreme, idealno za modni komad koji će ove sezone definitivno vladati ulicama – mantil. Ali, ne bilo kakav! Ove godine su u modi dugački mantili, koji idu skoro zkroz do poda i to u različitim bojama.

Poznate trendseterke uveliko najavljuju najvreliji trend sezone i moramo da priznamo da nam se baš dopada. O tome koliko dobar kaput ili mantil može da promeni čitav stajling je bilo dosta priče, a Anđelka Prpić je najbolje to i pokazala na delu. Sada je vreme da pogledamo šta se nosi po svetskim prestonicama jer će, kao i svake godine, taj trend stići i u Srbiju uskoro.

A ovog puta su to baš dugački, raznobojni prolećni mantili. Iako se mantili, ruku na srce, najviše nose s jeseni, prvi dani proleća daju nam idelanu priliku da svaku kombinaciju malo razveselimo (ili "smirimo) ovim odevnim komadom.

Jedino pravilo koje važi jeste – budite drugačiji. Dakle, zaboravite na klasične crne mantile, pa čak i na čuvene bež koji su popularni već godinama, i usudite se da obučete crveni, zeleni, ljubičasti, plavi mantil – a ako ste baš hrabri i nemate naviku da prosipate po sebi kafu za poneti, slobodno probajte i beli kaput.

Ono što razlikuje ovogodišnji trend je takođe i dužina mantila, jer ćemo ovog proleća nositi nikad duže modele. Sve što je ispod kolena dolazi u obzir, ali idealno bi bilo da bude skoroz dugačak. I baš izgleda kul.

Noizz.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter