Izvor:
23.05.2016 u 22:09
0

IZGLEDAJTE MRŠAVIJE: Evo kako vam odeća može biti od velike pomoći u tome

Odeća može biti i te kako dobar pomagač za prividno skidanje kilograma i stvaranje vitkije figure, ali nekad nismo sigurni šta treba da nosimo i kombinujemo kako bismo postigli taj efekt. Zato vam donosimo deset zakona kojih treba da se pridržavate ako želite da vas odeća učini vitkijima.

Izbegavajte naborane i plišane pantalone

Nabori debljaju zato nosite pantalone koje su napred ravne jer će one sakriti stomak i noge i učiniti ih dužim. Zbog toga ćete delovati propocionalnije i više.

Pokažite ramena

Na taj način skrenućete pažnju na ramena i odvratiti pažnju s kritičnih delova tela. Obucite majicu koja pokazuje samo jedno rame ili bilo koji model majice koji će razgolitit ramena.

Trenutno su popularne bluze sa spuštenim ramenima koje su pre svega ženstvene, ali i odlične ako želite da sakrijete neki višak kilograma!

Zavrnite rukave

Kako biste naglasili najmršaviji deo ruku (od lakta do zgloba) i stvorili sveukupan utisak vitkijeg tijela zavrnite rukave ili nosite majice s tri četvrt dužinom.

Nosite brus koji vam dobro stoji

Najbolji izbor biće postavljeni 'push-up' grudnjak koji će uravnotežiti proporcije tela.

Nosite odeću za oblikovanje tela

Kako biste sakrili stomak nosite steznik za oblikovanje tela koji će pokriti kilograme i utegnuti telo!

Nosite odeću za oblikovanje tela

Kako biste sakrili stomak i ostali višak kilograma nabavite steznik koji će vas utegnuti i sva garderoba će vam stajati savršeno.

Noge učinite vitkijima pomoću shimmera

Najlonke u boji koži dobra su pomoć ako želite a vam noge izgledaju vitkije, ali tokom leta u njima je prevruće pa se poslužite trikom pomoću shimmera. Nanesite ga na sredinu nogu što će ih učiniti vizualno vitkijima.

Nosite dublji izrez oko vrata

Na taj način ćete istaći lice i skrnuti pažnju na gornji deo tela. Ako imate velike grudi nosite V izrez, a ako imate male grudi najbolji izbor će biti okrugli izrez.

Pametno kombinujte modne dodatke

Koristite boje, uzorke i modne dodatke koji će naglasiti ono najbolje na vama. Na primer, ako vam je problem struk i stomak nosite masivnu ogrlicu i pantalone s uzorkom jer ćete tako naglasiti lice i noge i odvodvući pažnju s kritičnog dela tela.

Nosite tamne farmerice s višim strukom

Iz farmerica s niskim strukom može da vam ispadne stomak, a to nikako nije lep prizor. Izaberite farmerice s višim strukom tamne boje koje će suziti bedra i noge.

Nosite majice i tunike koje sužavaju i odvlače pažnju

Odličan izbor biće majice, tunike ili haljine rezane ispod grudiju. Stomak ćete sakriti tako da majicu ne uvlačite u pantalone ili suknju već je nosite preko njih. Birajte majice i tunike koje na predelu prsa imaju uzorke koji će odvratiti pozornost s dijelova koje želite skriti.

Izvor : Zadovoljna.hr
Foto: Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter