Izvor:
09.04.2017 u 14:32
0

NE DOZVOLITE DA BUDETE OBIČNE: 10 načina da učinite svoj konjski rep FRIZUROM!

Kada ne znate šta ćete sa kosom obično je vežete u rep. Ovim tekstom pokušavamo da dokažemo da rep nije samo ’sklanjanje kose sa lica’ i frizura za trening i čišćenje kuće. Sitnice mogu učiniti da ovaj način vezivanja kose bude veoma lep i atraktivan. Pogledajte kako da za manje od minuta pretvorite konjski rep u posebnu frizuru.

Dodavanjem nakita u kosu uvek ćete postići efekat elegantne frizure.

Gumice-obruči su odličan način da vaš rep bude dopunjen i ukrašen sa stilom u zavisnosti od odeće.

Igrajte se praveći čvorove i uvrćući kosu na nekoliko delova repa.

Sećate se kako smo kao male dodavale gumice na rep? Ukrasne gumice lepo stoje, a svaka je ukosnicom pričvršćena uz glavu kako bi bila nepomična i još zanimljivija.

Upletite pletenicu i obavijte je oko gumice ili to uradite sa pramenom kose i napravite rep sa stilom.

Tračice su pravi šik u kosi bilo da su romantično svedene oko nje umesto gumice ili da su upletene u pletenice potpuno efektno.

Rep je idealno rešenje ukoliko znate da ispletete riblju kost, deljenjem kose u tri dela postići ćete neverovatan efekat.

Za divni rep potrebni su vam samo sunđerčić ili tapiranje prednjeg dela temena i imaćete ovaj savršen konjski rep.

Ne dozvolite da budete obične čak ni dok nosite konjski rep.

Izvor: mogujatosama.rs
Foto: Twitter/cosmopolitansi

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter