Izvor:
20.04.2017 u 17:50
0

LICE SA NASLOVNICE: 3 jednostavna trika da ujutru izgledate sveže!

Jutarnje lice retko kad izgleda kao da je sa naslovnice. Uostalom, ta lica se fotošopiraju. Srećom, postoji par jednostavnih jutarnjih veština koje vam mogu pomoći oko čuvenih napasti oko očiju i na licu.

Voda i so

Ova kombinacija će vam pomoći oko problema sa jutarnjim otokom na licu. Pomešajte vodu i so, slobodno stavite više soli, umočite peškir u vodu i nanosite na lice narednih desetak minuta. Ne trljajte, već tapkajte.

Kapi za oči za crvenilo na licu

Evo još jednog jednostavnog rešenja. Ukoliko koristite kapi za oči, sve što je potrebno da par kapi stavite na tufer ili vatu i lagano nanesete na bubuljice koje su tek počele da izlaze ili na crvene tačkice.

Soda bikarbona za podočnjake

Čuveni tamni krugovi oko očiju ujutru su najgora noćna mora sa kojom se bore milioni. Sve što vam je potrebno je soda bikarbona i čaša vruće vode. Dobro promešajte, potom umočite tufer u tečnost i nanesite ispod očiju. Sačekajte 10 do 15 minuta i umijte se. Na kraju nanesite kremu za lice i ponavljajte ovaj proces u narednim danima. Rezultati će biti vidljivi.

Izvor: Noizz.rs
foto:Twitter/rberet

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter