Izvor:
25.04.2017 u 09:11
0

NIKAKO PRLJAVIM PRSTIMA: Puder nanosite isključivo četkom!

Da biste postigle savršen izgled, neophodno je da umesto prstima puder nanesete četkom.

Zbog svojih gusto raspoređenih dlačica, odgovarajuća četka savršeno prekriva sve pore i omogućava da se tečni puder zadrži na koži tokom celog dana. Naravno, tu su i brojni higijenski razlozi.

Četka treba da bude gusta i dobro prianja na lice. Druga stvar o kojoj morate voditi računa jeste da četka za tečni puder bude dovoljno čvrsta, kako se dlačice ne bi lomile i uvijale prilikom nanošenja pudera.

Četke od prirodne dlake će trajati duže – ne lome se i ne ostaju na licu. Kada pronađete onu pravu, budite uvereni da će ubrzo postati vaša desna ruka u makeup ritualima.

kurir.rs
foto;Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter