Izvor:
04.05.2017 u 18:38
0

REŠITE SE NARANDŽINE KORE: MED UKLANJA CELULIT!

Probale ste sve što je bilo u kutijicama, tubicama i bočicama na kojima je pisalo „protiv celulita“, a nalazi se na našem tržištu. Rezultati su nekad bili bolji, nekad su potpuno izostali, ali celulit nije nestao. Ne tvrdimo da nudimo preparat koji će ga „zauvek ukloniti“, ali sigurno ga vredi probati, tim pre što ga većina već ima u kući. Uzgred, obradovaćete svoju kožu…

Preparat o kom govorimo je – med. Stavite malu količinu meda na vrhove prstiju i umasirajte na problematičnu zonu, u smeru kazaljke na satu. Posle masaže obrišite višak mokrim peškirom ili isperite toplom vodom i ne nanosite nikakve kreme.

Umesto masažom med možete nanositi i tapkanjem ili laganim utrljavanjem. Dobro je kožu polako stiskati i štipkati kako bi se cirkulacija još više pokrenula. Posle 15 minuta ceo postupak ponovite na drugom delu tela, na kojem imate celulit. Masaža ne treba da traje duže od sat vremena, a praktikujte je svaki drugi dan. Najbolje je raditi je ujutro, posle buđenja. Masažu medom najbolje je raditi ujutro, odmah posle buđenja. U med možete staviti i nekoliko kapi aromatičnih ulja npr. od lavande, smreke ili grejpa.

Međutim, ovo nije kraj priče o medu kao anticelulit borcu. Natalija Robinson, koja se brine o koži žena iz šoubiznisa, tvrdi da su med i bikarbona, kad se udruže, najefikasnije sredstvo protiv “narandžine” kore. “Masiranje nogu medom poboljšava cirkulaciju i podstiče prokrvljenost. Soda bikarbona je prirodni piling, a med dodatno i hidrira kožu” – rekla je ona.

Ovaj Natalijin preparat napravićete tako što ćete uzeti kašičicu meda i kašičicu sode bikarbone, pomešati ih u činiji ili u rukama (ovo možete uraditi neposredno pre kupanja ili tuširanja). Dodajte par kapi vode da biste razblažili gustu smesu. Dva-tri minuta masirajte noge, butine, stomak i ruke. Potom na delove nogu gde imate celulit namažite med i blago pljeskajte kožu oko 4-7 minuta, a zatim se okupajte.

Izvor: Lepotaizdravlje.rs

Foto: celulit-hr.wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter