Izvor:
07.05.2017 u 09:00
0

OVE SEZONE SVI IH NOSE: Evo kako da sami napravite čoker ogrlicu za 5 minuta!

Ukoliko pratite trendove sigurno imate jednu popularnu čoker ogrlicu. Ipak, ukoliko je još uvek niste nabavili, ne morate da brinete, modni dodatak koji je ove sezone imao svoj veliki povratak, vrlo jednostavno možete napraviti i same, kod kuće.

Napravite modernu i elegantnu čoker ogrlicu koja će upotpunjavati vaš autfit za šetnju, kupovinu, poslovni sastanak ili noćni izlazak.

Evo šta vam je sve potrebno:

• traka od kože ili somota u crnoj boji dužine 50 cm (širinu možete da izaberete po sopstvenom nahođenju, ali prilikom izbora, imajte na umu da se traka treba smanjiti na pola)

• makaze

• lepak za tekstil

• metalni prsten, privezak ili detalj po želji

Nakon što nabavite sve ono što vam je potebno da bi vaša ogrlica izgledala onako kako ste vi zamislile uradite sledeće:

1. Presavijte traku na pola i isecite je.

2. Izaberite prsten koji će povezati delove trake, a ivice trake presavijte i umotajte oko prstena.

3. Nanesite lepak na krajeve trake i povežite tako da prsten ostane u centru ogrlice. Imajte na umu da prsten treba čvrsto držati krpom, inače će se savijati, a ogrlica neće izgledati onako kako želite.

4. Sačekajte da se lepak potpuno osuši i vežite traku oko vrata. Umesto vezivanja ogrlicu možete zakačiti i patent zatvaračima.

Vaša ogrlica je spremna!

Uz jednostavan prsten, možete koristiti i druge vrste privezaka i nakita. Na primer, popularne čoker ogrlice imaju srce u sredini. Prepustite se vašoj mašti i možete da uradite mnogo različitih čoker ogrlica u različitim stilovima i bojama. Koristite pliš, somot ili čipku. Dekorišite ogrlice privescima u obliku zvezde, srca ili ukrasite ogrlicu irkonima i štrasom. Ove ogrlice uvek izgledaju impresivno i moderno, a njihova proizvodnja ne zahteva nikakvu značajnu investiciju.

Izvor:cosmopolitan.rs
Foto:Zenskimagazin.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter