Izvor:
16.05.2017 u 08:48
0

SAMO JE ŽELELA DA SE REŠI OŠTEĆENE KOSE: Frizerka joj potpuno promenila lični opis! (VIDEO)

Ponekad samo kosa i frizura mogu da utiču na naše raspoloženje. Uzmimo primer Džuli, koja je svoje pre-posle iskustvo sa frizurom podelila na Internetu i nakon toga postala planetarno popularna.

Najpre je imala divnu dugu kosu koja se tokom godina oštetila zbog stalnog farbanja, peglanja i feniranja. Potom je postala suva, beživotna ili neukrotiva. Otkako je imala 14 godina, nije sebi priuštila normalno šišanje.

Zato je odlučila da ispočetka krene sa jednom osveženjem koje je preraslo u drastičnu promenu.

Kada je frizerku upoznala sa svojim problemom, prepustila joj je da radi sve što poželi i smatra da je najbolje za nju. Pogledajte njenu začuđujuću transformaciju u videu ispod.

Izvor: virealno.com
Foto: YouTube Printscreen/CaptionDaFashion

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter