Izvor:
23.05.2017 u 15:43
0

SAVRŠENO LICE BEZ ŠMINKE: Evo kako da se ulepšate bez boja i četkica!

Kada je koža zdrava onda izgleda lepo, a kad izgleda lepo, nema razloga za nezadovoljstvo. Jedna od najboljih stvari za vaš izgled ovog proleća je novi način ulepšavanja.

Ovaj način”šminkanja” postao je popularan i kod javnih ličnosti, koje ne nose na svom licu baš nikakvu šminku. Ono što je presudno za bez šminke – šminka je samopouzdanje.

Kada je koža zdrava onda izgleda lepo, a kad izgleda lepo, nema razloga za nezadovoljstvo.

Evo kako da ispratite ovaj trend, a da ne posegnete za svojim neseserom:

Voda

Pijte puno vode, hidratacija je veoma važna. Gledajte na svoju kožu kao na sundjer. Kada je suv, onda je krt i grub, kada je vlažan onda je mekši. Tako je i sa vašom kožom.

Piling

Vaša koža može biti potpuno zdrava, ali prekrivena slojem mrtvih ćelija. Oslobađanje od ovog sloja učiniće da vaša koža bude glatka i svetlija. Piling ne treba da bude grub, bitno je da skine taj dosadni površinski sloj koji ne dozvoljava koži da diše.

Krema

Kreme koristite obavezno posle pilinga . Možete uzeti one koje mairaju kožu, i izgledaćete kao da imate osnovnu šminku. Ne zaboravite i na unos C vitamina kroz neke serume, to će biti od koristi za vaš ten, neće se stvarati fine linije i bore.

Optička varka

Napravite iluziju uz pomoć kokosovog ulja, To će vam biti zamena za hajlajter. Nanesite kokosovo ulje na jagodice, na usne, ispod obrva, na sredinu kapaka i tako ćete dobiti blistav ten.

Još nešto treba dodati. Umesto korektora kojim prekrivate tamne krugove ispod očiju, uzmite ohlađenu kašiku i lagano pritisnite.

Za trepavice će vam trebati samo uvijač, kako bi vam oko izgledalo krupnije.

Izvor: Telegraf.rs

Foto: Youtube Printscreen/ Sona Gasparian

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter